Malene Andreasen

Malene Andreasen

Staten udsteder falske ID-kort!

Den jeg erPosted by Malene Andreasen Wed, February 19, 2014 11:02:11

For næsten et år siden sende jag min historie, om besværligheder med mit CPR-registrering, de sagde at det var det forkerte ministerier, men vil videresende til det rigtige ministerier, hørte ikke noget fra dem. Jeg sende det også til det udvalg der var nedsat, hørte ikke noget.

http://transperson.dk/doc/Jeg_har_skiftet_CPR.pdf

Hvorfor har jeg valgt den overskrift? Jeg tænker ok de kan lave en fejl, det bliver rettet, men nu begynder de samme historier fra andre transkønnede at komme, altså der er ikke sket noget! Når de er gjort opmærksom på problemer og ikke handler på det, så må jeg komme med påstanden ”Staten udsteder falske ID-kort” og syntes det faktisk er en alvorlig fejl, for rent faktisk står jeg med et falsk ID-kort.

Her er historien fra min ven Niels:

I dag var jeg nede på kommunen for at hente mit nye pas. Det var blevet lavet og jeg fik det udleveret og der stod “M” under køn (yay!). Men der gik ca. et minut før jeg opdagede at der altså stod forkert navn i det. Den lader vi lige stå et øjeblik. Den danske stat havde udsted et legitimationspapir til mig hvor der stod det forkerte navn. Der stod “Storm Niels” i stedet for “Niels”. De undrede sig også nede på kommunen over hvordan det kunne lade sig gøre. Jeg hedder jo Niels i cpr-registeret og hvordan kan deres system have registreret et andet navn som jo aldrig nogensinde har været tilknyttet det cpr-nummer jeg har nu. Men enden på legen blev at de tog det tilbage som et fejlpas og bestilte et helt nyt til mig. Og det blev et hastepas, for hallo, der er kun 3 uger til jeg skal opereres og vi skal jo derned et par dage før og jeg har endnu ikke købt fly-billetter fordi jeg ville have mit pas inden jeg bestilte. Det nye pas, forhåbentlig med korrekt navn, skulle blive sendt til min postkasse i løbet af 3-5 hverdage. Det vil sige at det godt kan risikere at komme på tirsdag. 2 uger før min operation.

Og

Nu er mit nye kørekort kommet. Med forkert navn. Må ned på Borgercenteret igen, de kender mig efterhånden.

  • Comments(2)//malene.lykkemalene.dk/#post29