Malene Andreasen

Malene Andreasen

Et fantastisk menneske

Den jeg erPosted by Malene Andreasen Sun, June 16, 2013 00:15:28

Jeg har de sidste dage været ved et fantastisk menneske der blev slået ned en hammer nær Rådhuspladsen, der var demonstration mod had/voldsforbrydelse i dag:

http://ekstrabladet.dk/112/article2012955.ece

Freddy Hagen har opsamlet noget af det sagt om Cecillia Mundt og os.

”Jeg tilgiver ham. Men han skal have psykiatrisk hjælp. Jeg er transkønnet, og jeg bøjer mig ikke for en hammer”

Stærkt sagt! Men i disse tider får man kant til stregen, selv i en sag som denne. En på fb-side for danske muslimer, skriver:

"at overfalde HAM med en hammer var måske lige voldsomt nok.. Men at klæde sig ud som en kvinde fordi man føler sig som en kvinde er direkte en provokation... Vold løser intet og sejt at HAN har tilgivet sin overfaldsmand, men kvinde bliver HAN aldrig..."

og en anden bakker ham op:

"Han/ hun synes han har brug for hjælp, men synes det er lidt dobbeltmoralsk fordi han/hun går rundt klædt som en dame, når han er født som en mand så skal han også være det.. Der er mange nu til dages som synes de er født i den forkerte krop, og vælger at klæde sig som en dame eller mand, men det er forkert efter min mening.. Når gud har skabt dig til at være kvinde eller mand så skal du også være det og ikke sige du er '' fød i den forkerte krop'' fordi det er du ikke."

Der er sandelig noget oplysningsarbejde at gøre.

  • Comments(0)//malene.lykkemalene.dk/#post21