Malene Andreasen

Malene Andreasen

SALON INDIGO

Den jeg erPosted by Malene Andreasen Mon, December 03, 2012 12:54:48

SALON INDIGO TORSDAG DEN 6.DECEMBER kl. 19.00:

Vela, Victoriagade 2-4, 1655 København V Copenhagen, Denmark

AT BLIVE ET HELT MENNESKE: FRA ULIGE TIL LIGE PERSONNUMMER….

*** TRANSKVINDE I LGBTQ-MILJØET ***

Selvom det måske kan komme som en overraskelse for nogle, føles det klassiske LGBT-miljø, og desværre: Måske især ikke det “klassisk lebiske”-ditto – langtfra altid som dén venlige havn af forståelse, rummelighed og tolerance, “man” måske umiddelbart kunne forledes til at tro, det ville eller burde være.

En sandhed, der i særlig grad piner Salon Indigos hjerte, og som det ligger os ekstraordinært nær, gennem Salonerne at kunne belyse fra forskellige vinkler – og forhåbentlig dermed kunne være med til at gøre en hvorend beskeden indsats for at forandre!

Der er (og det burde vel “ ligge i sagens natur” ?) utallige, ja utællelige måder at være, og leve queer på. Og at være og leve som queer og/eller lesbisk kvinde!

Torsdag 6. december har Salon Indigo inviteret to særligt stærke, smukke & modige kvinder til samtale med Inuk (og ikke mindst publikum) i Salonens “Varme Barstol” på Vela:

MALENE ANDREASEN og VIBE GREVSEN.

Kom og hør deres personlige historier, og bliv klogere (eller stil selv spørgsmålene, der skal til) på det ,at være gået igennem noget ekstra for at kunne leve som kvinden, man blev født som – Og for at blive anerkendt af sin omverden (inklusive LGBTQ-verdenen) som netop helt sig selv!

* Malene Andreasen fik for kun få dage siden sin livslange drøm opfyldt: At kunne fremvise også de juridiske detaljer (ikke mindst: et lige fremfor ulige personnummer) bag dét, at være kvinden, hun altid har været. Pt. kæmper hun så ironisk nok med div. arbejdsgiveres fordomme om, hvorvidt en kvinde nu også vil være istand til at udføre det tekniske arbejde, hun søger: “Hvordan har du det med at blive beslidt?” osv… (Læs nærmere om Malene Andreasens historie, med hendes egne ord: http://transperson.dk/doc/maleneantologi.pdf)

* Vibe Grevsen er talsperson for transpolitik og landsledelsesmedlem i LGBT Danmark, og har bl.a. taget initiativ til en international kampagne imod sygeliggørelsen af transpersoner. Det ligger hende meget på sinde at arbejde for anerkendelse og empowerment af transkønnede.

Vel mødt på Salon Indigo, der undskylder denne undtagelsesvist alt for sene invitation og håber på, og glæder sig til, et overbærende, og trods alt talrigt og juletidsglad fremmøde! ? ? ?

Salon Indigo er som sædvanlig kl. 19 – 21; dørene åbnes 18.30 og lukkes præcis

Entré som sædvanligt 40 kr. kontant i døren (Salon Indigo&dens inviterede modtager ingen anden form for løn, honorar eller støtte til arrangementerne, så bær over og lad nu vær med at snyde ;-D)

  • Comments(0)//malene.lykkemalene.dk/#post17